text

Om padelhallen

Hjärtligt välkomna till Hässleholms bästa padelhall! Vår hall är den andra padelhallen som startades upp i Sverige redan i oktober 2014. Med stor erfarenhet erbjuder vi den bästa padelupplevelsen ni kan tänka er. Förutom vårasex dubbelbanor erbjuder vi även konferens och avkoppling en trappa upp, där ni mer än gärna får ta en kopp kaffe och småsnacka lite. Även på nedervåningen finns alltid kaffe till er.
Vi har även en shop där vi vägleder dig gällande medlemskap för Hässleholms Padelklubb, försäljning av paddelutrustning samt uthyrning av padelracket och tillbehör. Om shopen skulle vara obemannad finns det alltid möjlighet att köpa bollar, lindor, dryck, snacks samt hyra racket i våra varuautomater.

Våra tränare

text

Ludvig Bjerlestam

Tränare

text

Robin Salomonsson

Tränare

text

Joakim Rosander

Tränare
Kommer snart!

Träning

Vi erbjuder både organiserad och gruppträning.

Ludvig är padeltränaren som varit med ända sedan padelns start i Sverige. Sedan dess har han inte bara hunnit med otaliga timmar på padelbanan utan också ett junior-VM i Spanien. Sedan fem år tillbaks har han även varit padeltränare och har sedan dess erhållit den högsta nivån av möjliga tränarcertifikat i Sverige, samt ett spanskt tränarcertifikat.

Ludvig erbjuder träningar till alla, oavsett om du är alldeles ny inom sporten och vill lära dig grunderna eller om du snarare vill slipa på teknik och taktik för att ta ditt spel till nästa nivå. Du kan antingen träna ensam eller dra ihop ett kompisgäng på upp till fyra personer och träna ihop. Oavsett konstellation utlovas riktigt kul och lärorik träning!

Sugen på att börja träna? Då hör du av dig till Ludvig:
070 953 8982

Organiserad gruppträning

För organiserad gruppträning checka in Hässleholms Padelklubb på facebook för olika aktiviteter och event.

Privatträning

Du eller ditt gäng på max 4 personer bestämmer exakt det du/ni vill träna: Taktik, teknik, positionering, rörelsemönster, puls med mera.

Hemsida Diawebb